Kjøpsbetingelser

Definisjon av partene

Selger: House of Signs
Organisasjonsnummer: 921222815 
Postadresse: Svanholmen 1, 4033 Stavanger, Norway
E-post: jorunn@tegnhuset.no
Telefon: +47 977 51 917

Kjøper: person som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Generelt

Kjøpsvilkårene gjelder for alt salg av produkter og tjenester fra tegnhuset.no til forbrukere i Norge(fastlandsnorge). Kjøpsvilkårene, sammen med kundens bestilling (bekreftet gjennom ordrebekreftelse) utgjør det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Er du under 18 år kan du bare handle ved å betale ved levering.

Priser

Alle priser er inklusiv frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet, eksempelvis porto, frakt, emballasje m.m.

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring.

Rabattkoder

Rabattkoder er kun gyldige i det aktuelle tidsrommet som er opplyst. Noen rabattkoder og avtaler er personlige og vi forbeholder oss retten til å deaktivere rabattkoder ved eventuelle misbruk. Rabattkoder kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Betalingsmetoder

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp gjennom bank- eller kredittkort (Visa og Mastercard) eller ved bruk av Vipps. Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet først samme dag som forsendelse blir foretatt.

Ved eventuell refusjon vil pengene automatisk settes tilbake til samme konto. I det man trykker “kjøp” aksepterer man kjøps- og leveringsbetingelsene.

Frakt

Utsendelse hver onsdag.  Bestillinger gjort inntill senest tirsdag kl 22:00 blir tatt med i forsendelse påfølgende onsdag.  Haster det?  Kontakt oss på super@tegnhuset. no , og vi ser hva kan gjøre for å få mer fortgang.   

Vi leverer kun varer til Norge. Ordre med utenlandske adresser vil bli kansellert og pengene vil ikke bli trukket fra kundens konto.

Fraktkostnader

Frakt er inkludert

Bekreftelse

Når bestillingen er sendt vil vi sende ut en e-post til deg med ordrebekreftelse og angrerettsskjema. Dersom du ikke mottar ordrebekreftelsen er ikke ordren din mottatt i nettbutikken, e-posten har havnet i søppelpost eller det kan være oppgitt feil e-postadresse.

Reklamasjon

Varene du har bestilt skal være feilfrie ved levering. Skulle du få en defekt eller feillevert vare skal du kontakte jorunn@tegnhuset.no innen rimelig tid, og senest 2 uker etter du oppdaget defekten eller feilleveransen.

Reklamasjon

Meld inn feil på vare til jorunn@tegnhuset.no og du vil få et skjema tilsendt som fylles ut , signeres og sendes tilbake sammen med varen i den tilstanden du mottok den.

Forsinkelser

Dersom det oppstår vesentlige forsinkelser vil Tegnhuset gi deg beskjed om dette. Du har da som kunde rett til å gå bort fra bestillingen. Tegnhuset kan ved forsinkelse tilby deg erstatningsprodukt til tilsvarende pris og kvalitet, men du som kunde er ikke nødt til å takke ja til tilbudet.

Forbrukerrådet

Er du i tvil om dine rettigheter som kunde ved salg via internett, anbefaler vi deg å søke mer informasjon hos Forbrukerrådet.

Forbehold

Tegnhuset tar forbehold om at prisfeil, trykkfeil/bindefeil og feil i lagerstatus kan forekomme i nettbutikken. Skulle slike feil oppstå vil vi prøve å løse det på best mulig måte.