Påmelding er for øyeblikket stengt. Vil du være med når dørene åpnes?

Vil du sikre deg plass på neste runde? Meld deg på nyhetsbrevet for å være blant de første som får vite når dørene åpnes igjen!

Finn ditt mestringspunkt på tegnspråk:
4 steg til mer tegnglede

Kurset jeg skulle ønske jeg hadde da jeg ble mamma til en døv sønn: hvordan implementere tegnspråk i familielivet / skolehverdagen for økt glede, mestring og trivsel.

Har du lurt på hvordan tegnspråk kan bli en naturlig og gøy del av familielivet? Det gjorde nemlig jeg da jeg ble mamma til min døve sønn for åtte år siden! Det var noe som manglet fra tegnspråkkursene, nemlig prinsippene for å implementere det i familien. Jeg har lagd kurset som jeg skulle ønske jeg hadde, slik at du får all den støtten du trenger.

Høres dette ut som deg?

Du føler at det å lære tegnspråk er en eneste bratt oppoverbakke. Du føler deg overveldet. Hverdagen er snudd på hodet, og du lurer på hvordan du skal få alt dette til.

Du strever med å finne flyten og gleden i tegnspråk, og du skulle ønske du hadde en morsom og enkel måte å gjøre læringen om til lek.

Det føles overveldende ut å lære deg og din familie tegn. Du skulle ønske du hadde støtte fra noen som hadde gått veien før deg og visste hvordan det egentlig er å være i dine sko.

Du har fått kurs, men du har allikevel ikke helt fått grepet på tegnene. Det er noe som vesentlig som mangler, og du skulle ønske du hadde et felleskap å lene deg på.


FINN DITT MESTRINGSPUNKT FOR TEGNSPRÅK

Fem steg til mer tegnglede

Bli med oss i det 6-ukers lange gruppeprogrammet, hvor vi viser hvordan du kan og støtter hverandre på reisen! Ingen forkunnskaper er nødvendig.

 
pexels-jonathan-borba-3763588

Du får ukentlige videoleksjoner, gruppecoaching, arbeidshefte og materiell for å rigge et godt system for tegnglede i familien.

Dette er de fem stegene vi skal ta sammen.

Fine ord fra tidligere eventer:

DU ER IKKE ALENE

Jeg vet nøyaktig hvordan det er!

Det kan oppleves utfordrende å lære seg tegnspråk. Du skal lære deg et helt nytt språk, samtidig som du viser andre i familien dette språket.

Jeg strevde lenge med å finne prinsipper som gjorde det enkelt og gøy å integrere tegnspråk i hverdagslivet til store og små.

Jeg fant aldri de prinsippene der ute, og derfor har jeg selv utviklet fem steg til tegnglede.

Dette gruppeprogrammet er utviklet for at du skal finne støtte, styrke og samhold, slik at du kan gå fra tegnstress til tegnglede du også.

Vil du lese mer om vår historie? Klikk her!

blir du med oss på reisen?

mELD DEG PÅ NESTE KURSRUNDE!

Bli med oss på en 6-ukers reise fra tegnstress til tegnglede!