velkommen til nyhetsbrevet!

Sjekk eposten din for å laste ned Brobyggerleker

Vent litt! Vi har et spesialtilbud til deg: Få enda mer moro og kunnskap med Alfabetkort til kun 69 kr. Print dem ut, laminer dem og la lek og læring begynne! 

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig andre steder. Kortene passer perfekt til mange av Brobyggerlekene.

Zoom lenke

Alfabetkort 4 bokstaver på hver A4 side.
Print og klipp pdf

Alfabetkortene er perfekt for å kombinere kunnskap og lek. Klipp opp de ulike bokstavene og laminer dem slik at de holder seg lenger.

Du kan bruke dem til mange leker, for eksempel:

Kims lek
Ord safari
Lotto

Kortene passer perfekt med Brobyggerleker

Klipp ut Alfabet-kort i A4 og laminer dem for mye lek og moro. Du har uendelig med muligheter med disse kortene, og du kan også integrere dem med Brobyggerleker.

Dette er et spesialtilbud kun for deg som er registrert på nyhetsbrevet. Du vil derfor ikke finne det i nettbutikken. Bruk rabattkoden “nyhetsbrev” for å få avslag i prisen.

Møt gründeren​

Hei, jeg er Jorunn!

Jeg er Jorunn Liland er gründeren bak Tegnhuset. Jeg er utdannet ergoterapeut. Reisen startet da jeg fødte en døv sønn, og plutselig måtte lære meg tegnspråk.

Som ergoterapeut er jeg vant til å tenke tilrettelegging for å øke livskvalitet og deltagelse. På bakgrunn av dette jobber jeg aktivt for å tilgjengeliggjøre tegn og tegnspråk gjennom plakater, trykksaker og fellesskap gjennom grupper på sosiale medier.