Zoom lenke

Meld deg på nyhetsbrevet og få gratis Brobyggerleker

Vil du være med på nyhetsbrevet? Alle som melder seg på får Brobyggerleker i gave. Dette er et gratis hefte du kan laste ned med morsomme leker med tegn. Alle lekene er utviklet for å utvide tegnforåd med tilpasset vansklighetsgrad.

tilrettelegg for en trygg og sosial hverdag

Lær tegn og øk samholdet med lek

I småskolealder foregår mye av samhandlingen gjennom lek og aktivitet. I slike situasjoner kan det være mulig for barn med hørselshemning å være en del av fellesskapet, samtidig som barna utvider tegnforådet.

I dette heftet finner du mange gøye forslag som gjør det enklere å tilrettelegge for lek i grupper der barnet føler seg trygg og kan føle sosial mestring. Print dem gjerne ut og laminer dem for å raskt vise hvilken lek som står for tur!

Du vil også motta vårt nyhetsbrev med mange gode tips til hvordan du kan skape økt tegnglede i hverdagen, samt få tilgang til gratis ressurser som Praksis-zoom hvor vi møtes på nett for å øve på tegnspråk og utveksle erfaringer.

Møt gründeren​

Hei, jeg er Jorunn!

Jeg er Jorunn Liland er gründeren bak Tegnhuset. Jeg er utdannet ergoterapeut. Reisen startet da jeg fødte en døv sønn, og plutselig måtte lære meg tegnspråk.

Som ergoterapeut er jeg vant til å tenke tilrettelegging for å øke livskvalitet og deltagelse. På bakgrunn av dette jobber jeg aktivt for å tilgjengeliggjøre tegn og tegnspråk gjennom plakater, trykksaker og fellesskap gjennom grupper på sosiale medier.